“Потьомкінські села” влади. Протестувальників “Привозу” замаскували від гаранта “одобрямсом”

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 19.09.2012 10:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18439

Працівники міліції намагалися відтіснити групу підприємців з одеського ринку “Привоз”, яка пікетувала будівлю Одеської облдержадміністрації під час візиту Президента.

нцидент стався одразу після наради в адміністрації, перед виходом з будинку Віктора Януковича.

Люди в штатському міцної статури відтісняли від центрального входу будівлі 10-20 торговців, які тримали прапори і плакат із закликом до Президента допомогти їм.

Люди не хотіли відходити далі і вимагали від мовчазних і коротко стрижених опонентів представитися. За інформацією видання, керував невідомими заступник начальника ГУМВС України в Одеській області, начальник міліції громадської безпеки Дмитро Фучеджі. Розлючені торговці вимагали додержуватися їхніх прав, апелювали до офіцерської честі Фучеджі, проте це не допомогло.

Людей відтіснили від будівлі, відбулася невелика бійка, проте ніхто не постраждав. А молоді регіонали, зібрані біля будівлі до моменту виходу звідти президента, закрили гасла торговців з “Привозу” прапорами Партії Регіонів.

Після того, як глава держави вийшов з будівлі, і помахавши всім рукою поїхав, люди розійшлися.

Нагадаємо, 18 вересня в Одесі з Януковичем стався черговий конфуз - Президент сплутав посаду губернатора Одеської області Едуарда Матвійчука, назвавши його главою адміністрації Донецької області.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.