Хлопець ціною власного життя врятував двох дітей від місцевого «шумахера»

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 19.09.2012 16:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18449

Щоб не травмувати дітей, їм досі не сказали, що їхнього рятівника більше немає.

Врятувати Павла медикам не вдалося...

У Севастополі в понеділок поховали 24-річного Павла Бондарєва, який ціною власного життя врятував двох дітей під час ДТП.

Трагедія сталася на околиці міста. Машина вилетіла на узбіччя, де стояли люди. Діти з важкими травмами шпиталізовані, їхній рятівник помер у лікарні, йдеться у сюжеті ТСН.

Відеореєстратор зафіксував Хонду, яка на великій швидкості йде на обгін. Вже за лічені секунди камера фіксує стовп пилу на узбіччі та чоловіка, який біжить, схопившись за голову. Це і є водій Хонди.

"В агонії він кричав, звонив, що його посадять, що він двох збив. Він не знав, що навіть трьох збив", - розповіла очевидець аварії Людмила Сотникова.

На узбіччі стояли 24-річний Павло, 8-річна Діана та її однокласник Артем. Люди чекали на маршрутку. Раптом просто на них вилетіла некерована машина.

"Місцевий "Шумахер" на великій швидкості не впорався з кермуванням. Як мені син розказав, що його дядя встиг відштовхнути", - говорить тато Артема Андрій Костюков.

"Павло врятував їх. Він переходив дорогу і встиг відкинути Артемчика, а Діаночку закрив собою просто", - розповіла крізь сльози мама дівчинки.

Врятувати Павла Бондарєва медикам не вдалося. До свого 25-річчя він не дожив усього місяць.

Врятований хлопчик із переломами потрапив у травматологічне відділення. За життя дівчинки боролися реаніматологи. Нині її стан важкий, але стабільний. У Діани кілька складних переломів. Розчавлену кисть лікарі зібрали з дрібних уламків кісток. Незабаром робитимуть операцію на ногах. Та найбільше непокоїть медиків важка травма голови.

Ця аварія сколихнула увесь Севастополь. Люди допомагають постраждалим грішми. Діані щодня потрібні дорогі медикаменти. Родина винуватця аварії, каже мама дівчинки, тільки в день похорон рятівника запропонувала допомогу, та батьки Діани від неї відмовилися. Сама дівчинка мріє познайомитися зі своїм рятівником. "Хочу, щоб він до мене прийшов, хочу його обняти, хочу йому подякувати, що він дав мені нове життя", - розповідає, плачучи, мама Діани Світлана.

Щоб не травмувати дітей, їм досі не сказали, що їхнього рятівника більше немає.

Батьки Артема та Діани прийшли віддати Павлові останню шану та подякувати його батькам.

30-річний винуватець трагедії під арештом. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Того ранку він віз до школи свого маленького сина.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.