Нардеп Геращенко: влада готує сталінські вибори

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 24.09.2012 10:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18475

Законопроект про кримінальний наклеп вкинули, щоб відволікти увагу суспільства від порушень під час виборчої кампанії.

Про це в ефірі 5 каналу заявила народний депутат, член фракції Блоку «НУ–НС» Ірина Геращенко.

«Я хочу акцентувати увагу на час, коли було прийнято цей закон – у розпал виборчої кампанії, коли щодня всі засоби масової інформації, як зведення з фронтів, отримують інформацію про те, що відбувається з формуванням ОВК, дільничних виборчих комісій, де йдуть махінації, мухляж, фальсифікації. І все це створює плацдарм для правильного «сталінського» голосування. Для того, щоб відволікти від цього увагу, щоб зараз обговорювали не виборчу кампанію, давайте щось вкинемо в суспільство, щоб журналісти перезбудилися і почали обговорювати», - зазначила вона.

Від «Аратти»: законопроект про внесення змін до Кримінільного та Кримінально-процечуального кодексів був внесений на розгляд парламенту нардепом фракції Партії регіонів Віталієм Журавським. У законопроекті пропонувалося доповнити чинний Кримінальний кодекс ст.ст. 145-1 Наклеп і145-2 Образа.

Після першого читання і критики на адресу Партії регіонів у законопроект було внесено поправки, тобто текст було змінено: виключено ст. 145-2 Образа. Наразі змінений законопроект готується Комітетом до другого читання.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.