Канадець вирушив на пошуки ірландської незнайомки, з якою розмовляв лише кілька хвилин

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.09.2012 14:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18500

Канадський зубний лікар Сенді Крокер подолав вісім тисяч кілометрів і прибув до Ірландії, де він сподівається знову зустріти дівчину, з якою кілька хвилин розмовляв у 2011 році.

Сенді Крокер подорожує по Ірландії, розшукуючи незнайомку, в яку закохався рік тому

Як пише The Province, 34-річний медик не може забути молоду ірландку, вважає, що вона призначена йому долею, і збирається відшукати її.

Крокер розповів, що зустрівся з незнайомкою в липні минулого року в Енністімоні в графстві Клер, коли снідав у місцевому кафе. Лікар побачив дівчину, дочекався, коли вона доїсть замовлені страви, після чого підійшов до неї побалакати. Однак тривалого спілкування у канадця й ірландки не вийшло - Крокер встиг поговорити з нею лише про погоду, а також запитати, куди йому та його братові, з яким він приїхав в країну, варто піти і що подивитися.

Дантист зізнався, що не припиняв думати про ірландську дівчину ні під час подорожі, ні після повернення на батьківщину. Врешті він вирішив повернутися до Ірландії, що і зробив певний час назад. Він має намір відвідати великі міста і постаратися відшукати незнайомку. Крокер розповів, що на вигляд їй 20 з чимось років, у неї темно-руде волосся і ластовиння.

Поки Сенді Крокер розшукує дівчину своєї мрії, букмекерська контора Ladbrokes почала приймати ставки на результат "пошукової операції". Так, ставки на те, що канадець одружується на загадковій ірландці, приймаються з імовірністю 50 до 1. При цьому букмекери зазначили, що ставки приймаються також і на те, що Крокер знайде своє кохання в Ірландії, але цією дівчиною буде не та, яку він шукає зараз (10 до 1).

Пошуки, затіяні Сенді Крокером, широко висвітлюються в місцевій пресі. Поки, проте, канадцеві не вдалося знайти ту саму рудоволосу дівчину з веснянками, пише Lenta.ru.

За інформацією на 2011 рік, в Ірландії проживали, за різними даними, від 5 до 6,4 мільйона осіб. Співвідношення статей при цьому оцінювалася як 99 чоловіків на 100 жінок.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.