Флешка ціною трьох життів

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 26.09.2012 17:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18503

26 вересня вдень у ТРЦ “Караван”, що на вулиці Луговій у Києві, грабіжник убив з вогнепальної зброї трьох співробітників приватної охоронної фірми. Четвертого охоронця зловмисник поранив.

Зображення підозрюваного з камери відеоспостереження

Як повідомили у прес-службі міліції, повідомлення про стрілянину в торговому центрі надійшло по лінії 102 близько 15.00.

На місце виклику негайно виїхали керівництво столичної міліції, слідчо-оперативні групи міської та районної міліції, оперативні підрозділи та експерти НДЕКЦ, відзначили в міліції.

Попередньо встановлено, що біля однієї з кас мегамаркету приватні охоронці помітили чоловіка, який намагався без оплати винести флеш-карту пам’яті.

Задля з’ясування обставин охоронці його затримали та провели до службового приміщення. Щойно переступивши поріг кімнати, затриманий вчинив стрілянину.

Внаслідок вогнепального поранення троє приватних охоронців загинули на місці події, ще одного з тяжкими травмами доставлено до лікарняного закладу. Після кривавої розправи зловмисник втік.

Наразі на місці злочину працюють правоохоронці, опитуються свідки та можливі очевидці цього зухвалого вбивства.

За цим фактом слідчий відділ Оболонського райуправління столичної міліції порушив кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 ККУ.

Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання зловмисника.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.