Янукович несподівано скасував зустріч із журналістами у Нью-Йорку

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 27.09.2012 10:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18509

Заздалегідь заплановану й своєчасно оголошену прес-конференцію несподівано скасували, посилаючись на неузгодженість розкладу.

Між тим, до Нью-Йорка прибуло чимало журналістів із України. Були газетярі, були телевізійники з чотирьох українських каналів.

До речі, журналісти були змушені зафрахтувати окремий літак. На відміну від американських президентів, які завжди беруть журналістів до свого літака, український лідер мав за компанію лише власних урядовців.

Персональний лайнер Януковича вже не Іл-76 радянського виробництва, а французький «Аеробус». Як з’ясувалося, після катастрофи з літаком польського Президента, європейські аеропорти не приймають Іл-76.

Під час свого виступу із трибуни Генеральної асамблеї ООН в рамках загальної дискусії на 67-й щорічній сесії в Нью-Йорку Янукович не сказав нічого особливо нового. Промова його була присвячена здебільшого міжнародним справам, проблемам збройних конфліктів. Також йшлося про майбутнє головування України в Організації з безпеки та співробітництва в Європі в 2013 році.

Як повідомлялося раніше, Президент також скасував щорічну прес-конференцію, призначену на 4 липня цього року. Її перенесли за кілька годин до початку у зв’язку із подіями, що відбулися у той день у Верховній Раді.

Остання прес-конференція президента відбулася в грудні 2011 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.