Київська міліція продемонструвала всій Європі кого в Україні потрібно боятися найбільше [відео]

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.09.2012 03:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18519

27 вересня у центрі Києва, у переході під Майданом Незалежності, відбулася сутичка між бомжами та громадянином Голландії, військовим лікарем. Бомжі пограбували іноземця, і він почав кликати на допомогу поліцію. Але прийшла міліція...

Голландець був одягнений у військову форму, і в нього був пістолет. Міліціонери, що підійшли, не виправдали надій іноземця. Вони не розуміли, що він кричить англійською, а перехожого, який зголосився бути перекладачем, просто відштовхнули, повідомляє LB.ua.

"Коли я підійшла, він уже лежав на підлозі і кричав: Поліція, консули! Я громадянин Голландії, я маю право носити пістолет, - розповідає очевидець. - Міліція сприйняла його, як божевільного, і почала викликати бригаду психіатричної швидкої".

Бомжі розповіли, що голландець хотів вкрасти у них гаманець, і за це вони його вдарили.

"Міліція взяла голландця під руки і потягла в автозак, не чекаючи швидкої, - продовжує свою розповідь очевидець. - Пістолет вони забрали з собою. Інші речі іноземця, включаючи його документи, залишилися на землі в переході, і дісталися все тим же бомжам".

Перехожі намагалися зупинити міліціонерів - кричали, що ті не мають права його забирати, і теж вимагали консула. Голландець кричав: "Я людина і маю повне право робити те, що заманеться. Я нікому не завдаю шкоди. Мені зробили шкоду (вкрали паспорт, мене почали бити, забрали ноутбук), а я просто не розумію, чому, крім цього, мене ще й хочуть заарештувати".



У прес-службі київської міліції повідомили, що поки що громадянство затриманого не встановлене, на місці працюють правоохоронці. У міліції окремо наголосили, що цей інцидент не має ніякого відношення до перестрілки в торговому центрі "Караван".



Недарма, іноземці, які приїжджали в Україну під час Євро-2012 вважали, що найбільше потрібно боятися української міліції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.