Яндекс.Карти почав передбачати дорожні затори

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.09.2012 16:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18532

Новий сервіс на Яндекс.Картах дозволяє не тільки зрозуміти, що відбувається на дорогах в даний момент, але й побачити прогноз на 15, 30, 45 або 60 хвилин. Сервіс вже доступний для жителів Києва та інших міст України.

Найбільший російський інтернет-пошукач Яндекс, за допомогою якого можна відстежувати дорожню ситуацію у великих містах Росії і України, почав передбачати затори, повідомляє «Дзеркало тижня».

Новий сервіс на Яндекс.Картах дозволяє не тільки зрозуміти, що відбувається на дорогах в даний момент, але й побачити прогноз на 15, 30, 45 або 60 хвилин.

Схожа функція «затори зазвичай» вже була доступна на картах Яндекса. Новий прогноз враховує не тільки загальну статистику, але і поточну ситуацію.

Сервіс доступний для жителів Москви, Санкт-Петербурга, Стамбула, Єкатеринбурга і Києва (як ми перевірили - і для більшості міст України - прим.«Аратти»).

Навесні 2011 року Яндекс провів IPO на біржі Nasdaq — одне з наймасштабніших розміщень російських компаній після кризи 2009 року, а також перше розміщення компанії РФ на Nasdaq з 2006 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.