Фальсифікація виборів може призвести до немирної революції в Україні

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 2.10.2012 14:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18549

Якщо Партія регіонів намагатиметься ввести свою монополію, наступна революція може бути не такою мирною як Помаранчева.

Таку думку у своїй статті для The Christian Science Monitor висловив експерт вашингтонського аналітичного центру Center for Strategic and International Studies Януш Бугайські.

«Парламентські вибори в Україні 28 жовтня також можуть завершитися вуличними протестами, якщо спостерігачі на виборах та прихильники ув’язненого лідера опозиції Юлії Тимошенко виявлять масові порушення. Росія прагне посилити свій вплив на Київ і більш впевнена в такому впливі через авторитарного лідера, який піддається остракізму з боку Заходу». – вважає Бугайські.

«Якщо Партія регіонів на чолі з Президентом Віктором Януковичем, намагатиметься ввести політичну монополію, відбуватиметься відкат від демократичних реформ і фальсифікація парламентських виборів, то наступна революція може бути не такою мирною, як "помаранчева" в листопаді 2004 року . Побоюючись іншого прозахідного уряду у Києві, Росія могла б відкрито втрутитися у підтримку діючого президента. Наприклад, надавши допомогу в забезпеченні безпеки обложеної адміністрації», - пише експерт.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.