Хроніки “покращення”. Санаторії “для людей” покращать ще на майже 5 млн

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 5.10.2012 11:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18578

Санаторії Державного управління справами 28 вересня за результатами тендерів уклали угоди на будівельні роботи вартістю 4,6 мільйона гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Зокрема, ДП "Санаторний комплекс "Пуща-Озерна" (Київ, Пуща-Водиця) за 2,5 мільйона гривень замовив одеському МП ТОВ "Гамалс" роботи з реконструкції та модернізації системи гарячого водопостачання.

Потрібно до 1 листопада встановити вакуумні сонячні колектори, які мають забезпечити гарячою водою корпус лікувально-діагностичного відділення, харчоблок, а також корпуси 1 і 4.

ДП "Санаторій "Південний" (смт.Форос-1, Крим) за 2,1 мільйона гривень замовив ТОВ "Партнер-Інвест" виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію спорткомплексу.

До його складу входять відкриті та закриті басейни з надбудовою крівлі, спортивні та тренажерні зали, кегельбан, тенісні корти, майданчики для волейболу, бадмінтону, різноманітні допоміжні приміщення (сауни, душові, СПА, роздягальні, кабінети розвантаження тощо), а також об’єкти інфраструктури, що забезпечують життєдіяльність спорткомплексу (мережі дорожна, електро, водо, тепло постачання, водовідведення, пожарна безпека тощо).

Як відомо, з серпня 2011 року "Санаторій "Південний" провів тендери на ремонтні роботи на загальну суму 27,48 мільйона гривень.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.