Комунальники Попова вчинили погром у таборі протестувальників проти мовного закону

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.10.2012 14:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18583

Сьогодні о 5.30 працівники комунальних служб Києва вчинили напад на табір протестувальників біля Українського дому.

Про це повідомили активісти на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляється, під час нападу було вкрадено весь агітаційний матеріал, і особисті речі та документи учасників, серед яких паспорт, квитки додому, фотоапарат та багато іншого. Тобто, очевидно, що дії осіб, що вчинили напад. мають ознаки кримінального злочину "грабіж".

За словами протестувальників, спвробітники міліції спостерігали "за процесом", зачинившись в машині. що також має ознаки кримінального злочину. Як пояснили міліціонери, які там чергували, мовляв це "комунальники" і перешкоджати їхніім діям не будуть.

"Зафільмувати нападників в формі працівників комунальних службб не вдалося, бо вони одразу забрали сумку з фотоапаратом". - повідомили постраждалі активісти.

Як повідоимла на сторінці Facebook активістка Єлізавета Жарікова, протестувальники, під час сутички з невідомими працівниками комунальних служб, зазнали тілесних ушкоджень.

За словами активістів мовного майдану, забрані в них особисті речі та колективне майно, комунальники повезли у невідомому напрямку.

Як повідомлялося раніше, акція протесту біля Українського дому проти мовного закону розпочалася 2 линя і триває дотепер.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.