За чесні вибори. Хто воює з наглядною агітацією опозції?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 5.10.2012 15:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18584

У 98-му виборчому окрузі зривають агітаційні плакати кандидата в депутати від Об’єднаної опозиції “Батьківщина” Сергія Міщенка, повідомляє прес-служба політика.

"Невідомі, які приїхали червоним Volkswagen з номерами АІ 3402 ВМ, зняли розтяжку кандидата-опозиціонера. Плакат було закріплено на флагштоку однієї з АЗС при в’їзді в місто Бориспіль", - йдеться в повідомленні.

"Демонтаж агітаційного плаката відбувався під наглядом двох полковників міліції і невідомого в окулярах ... Двоє людей у ​​цивільному після того, як зняли плакат Міщенка, відзвітували полковникам про виконану роботу, сіли в машину і поїхали", - зазначає прес-служба.

"Складається враження, що для правоохоронців немає важливішої роботи, ніж воювати з моїми білбордами", - заявив Міщенко.

Крім того, в Бориспільському районі невідомі погрожували агітаторам Міщенка і радили "сісти в автобус і їхати, інакше їм буде погано", стверджує довірена особа кандидата Віктор Прошкін.

За його словами, це сталося в селі Сулимівка, на батьківщині Міщенка - четверо хлопців підійшли до чотирьом жінок-агітаторів і в "грубій формі" порадили їхати додому.

Під час розмови з довіреною особою Міщенка невідомі запевнили, що "тільки спостерігають за дотриманням виборчого законодавства під час проведення агітації".

"Молоді люди представилися позаштатними співробітниками бориспільської газети Трудова слава", - повідомив Прошкін. "Я знаю всіх журналістів видання, але я вперше бачив цих "співробітників" та головний редактор видання Інна Бакун від мене дізналася про позаштатних працівників", - додав він.

Прошкін викликав міліцію, але невідомі вирішили не чекати прибуття наряду правоохоронців. "Співробітники ДАІ, які приїхали на місце події, встановили, що автомобіль з держномером 615 33 АН, яким пересувалися "липові" журналісти, вже кілька років перебуває в розшуку", - заявив він.

За словами довіреної особи, ще одна група "журналістів" їздила за агітаторами Міщенка і зривала агітаційні наклейки в селі Проців. Цього разу невідомі пересувалися позашляховиком без номерів.

"З цього факту і факту демонтажу мого білборда під наглядом міліції можна зробити висновок - у влади здають нерви, тому що вона програє ...", - вважає Міщенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.