Нинішня влада відверто знущається над фронтовиками: у Керчі замість пам’ятника воїнам-десантникам встановили казна-що

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.10.2012 03:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18627

Пам`ятник швидше нагадує героїв відомої дворової пісеньки про армію. Тієї, в якій співається про Афанасія «сім-на-вісім», що біжить по полю...

«Біжить по полю санітарка,
Звать Тамарка, всьо в порядку...»


Зникнення на пострадянському просторі інституту худрад призвело до катастрофи - в монументальне мистецтво полізли шаромижники, відверті шахраї.

«Ось цих карикатурних персонажів ставлять в Керчі, - це неподобство називається «пам’ятником морякам-десантникам». Відкривати збираються 1 листопада - в день річниці початку Керченсько-Ельтігенської десантної операції», пише на своїй сторінці в ЖЖ блогер drugoi.

Скульптура заввишки кілька метрів. На ній - два десантника і санітарка. Цікаво, що обличчя в усіх трьох - абсолютно однакові.

Новий пам’ятник, що має назву «Матрос, солдат і дівчина-санінструктор» обійшовся міській скарбниці в 999 тисяч 700 гривень. Його відкриття планувалося на День міста, але на прохання ветеранів, перенесено на 1 листопада, - на день річниці початку Керченсько-Ельтігенської десантної операції.

Як повідомляє керченьський сайт kerch.fm, автор ескізу - скульптор Віктор Будін. Він відомий, як співавтор пам’ятників керченському школяреві-прибиральникові, рибацькому улову, О.С.Пушкіну та інших. Також Будін є співавтором надгробного пам’ятника вбитому в 90-х роках віце-прем’єру АРК, колишньому меру Керчі Олександру Сафонцеву.

Цих карикатурних персонажів з однаковими обличчями та пропорціями «сім-на-вісім, вісім-на-сім» ставлять в Керчі, - це неподобство називається «пам’ятником воїнам-десантникам». Фото - kerch.fm



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.