Науковці встановили, що для досягнення оргазму жінці необхідно почуття захищеності і впевненості

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 11.10.2012 05:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18630

Завдяки процедурі сканування головного мозку голландські науковці навчилися відрізняти справжній жіночий оргазм від його імітації.

Голландські науковці навчилися відрізняти справжній жіночий оргазм від його імітації

Результати, отримані фахівцями з університету Гронінгена під керівництвом професора Герта Хольстега, свідчать про те, що під час імітації оргазму активуються коркові структури головного мозку, які відповідають за свідому, довільну діяльність.

Справжній оргазм підсвідомий, і активацій кори не відбувається, "гаряча" область виявляється тільки в підкоркових центрах.

Крім того, науковцям вдалося встановити, що для досягнення оргазму жінці необхідно почуття захищеності і впевненості, емоційного комфорту, тоді як чоловікам важлива перспектива фізичної стимуляції.

В експерименті брали участь тринадцять гетеросексуальних пар у віці від дев’ятнадцяти до сорока дев’яти років.

Один з партнерів перебував на діагностичному столі, другий мануально стимулював його до досягнення оргастичної розрядки. Жінок також просили імітувати оргазм для того, щоб визначити відмінності.

У ході дослідження було зроблено цікаве спостереження - пряма залежність частоти оргазму від температури ніг партнерів.

Як тільки учасникам експерименту було запропоновано теплі шкарпетки, щоб зігріти ноги, оргазму змогли досягти вісімдесят, а не п’ятдесят відсотків людей, як було на початку досліду.

За підсумками роботи професор Хольстег зазначив, що жінки можуть імітувати оргазм з високим ступенем достовірності, проте всі рухи, чинені під час імітації, є усвідомленими, що дозволяє відрізняти їх від мимовільних дій під час справжнього оргазму.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.