Міліціонери запропонували побитому журналісту “1+1” самому пошукати кривдників

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 11.10.2012 11:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18633

Журналіст програми “Гроші” Дмитро Волков, який досліджував ситуацію с земельними ділянками у Вишгороді, розповів, що міліціонери запропонували йому самому розслідувати злочин.

Як йдеться в сюжеті "Грошей", наступного дня після нападу піднявся серйозний шум на всю країну. Цю справу миттєво на свій контроль бере міністр внутрішніх справ.

Однак вже на другий день пристрасті різко вщухають. Міліція береться за розкриття нападу на журналіста - розслідуючи цю справу по статті "хуліганство". Хоча тут всім експертам видно - це стаття 171 кримінального кодексу - "перешкоджання журналістській діяльності".

Журналісти самі малювали фоторобот нападника. Вони роздобули відео, де Дмитро Волков впізнає чоловіка - дуже схожого на свого кривдника.

Відео міліція долучає до справи. І відразу слідчі пропонують журналістам самим порозклеювати фото підозрюваного по Вишгороду і взяти офіційні пояснення у здорованів, які були присутні на тих зборах.

"Чому не поспішає міліція? Можливо, тому що деякі міліцейські чини мають земельку у товаристві, махінації навколо якого і розслідував побитий журналіст?" – задаються питанням "Гроші".

Як повідомлялося раніше, 26 вересня о 9 вечора Дмитро Волков вийшов з роботи. Він помітив, що двоє невідомих сіли йому на хвіст. І повели до самого дому. І вже під власним під’їздом його оточили і сказали: "у Вишгород більше не їздиш", на що він відповів, що "подумає".

Після цього був один удар – сильний і поставлений. Волков втратив свідомість. Як результат, у журналіста "Грошей" серйозний струс мозку і пошкоджена щелепа.

Канал "1+1" пообіцяв мільйон гривень за допомогу у розкритті нападу на свого журналіста.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.