Пратія Українська платформа “Собор” знялася з виборів

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 13.10.2012 17:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18652

Партія Українська платформа “Собор” закликає всі опозиційні сили сконцентрувати увагу на мажоритарних округах.

Про це на з’їзді партії сказав її лідер Павло Жебрівський.
Говорячи про причини зняття партії з передвиборчих перегонів, Жебрівський наголосив, що головною проблемою було те , що політсила не змогла забезпечити масштабної своєї присутності на телебаченні.

"Наші однопартійці об’їздили всі регіони України, але у кожне місто чи селище потрапити не встигли. Тому, на жаль, не всі нас почули. Вибори зараз робить телебачення і політичні реклами знаходять певний відгуку у суспільстві. У нас же такого доступу не було", - підкреслив він.

Однак за його словами, декілька людей від партії ще можуть потрапити по мажоритарних округах, але там всім опозиційним силам треба скоординувати свої зусилля.

Жебрівський запевнив, що на цьому партія не припиняє свою боротьбу і продовжить тренд на якісне оновлення політики.

"Ми маємо згуртувати всіх людей, які зможуть довести, що Україна може бути іншою, ніж вона є на сьогоднішній день Після виборів ми маємо стати центром тяжіння для всіх здорових сил, які вважають україноцентризм ключовою ідеологією. Якщо ми це зробимо, а ми це зробимо, я переконаний, що це буде останнє наше зняття з політичної боротьби. Ми зможемо реалізувати всі наші плани і тоді Україна справді стане заможною і сильною", - підкреслив Жебрівський.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.