УДАР зняв з виборів 32 своїх мажоритарників на користь об’єднаної опозиції та самовисуванців

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 15.10.2012 12:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18660

Партія Віталія Кличка УДАР знімає кандидатів у 26 мажоритарних округах на користь представників об’єднаної опозиції.

Про це зі з’їзду УДАРу повідомив кореспондент Тижня.UA.

Як сказано у офіційній заяві УДАРу, яка є у розпорядженні Тиждень.UA, відповідне рішення прийнято 14 жовтня на з’їзді партії.

Водночас, у заяві наголошується, що УДАР не примушував кандидатів знімати свої кандидатури. «Абсолютна більшість з них зробили свідомий вибір», - йдеться у заяві.

Також, у документі указано, що ще шестеро представників УДАРу знімаються, «на підтримку опозиційно налаштованих самовисуванців».

Загалом від партії Кличка з виборів зніметься 32 кандидати-мажоритарники.

У Кличка надіються, що цих самовисуванців підтримає і об’єднана опозиція.

Крім того, у заяві зазначено, що об’єднана опозиція повинна «зняти на користь кандидатів від УДАРу 22 своїх кандидатів».

Як повідомлялось, за інформацією джерела, у БЮТБ, низка регіональних організацій та народних депутатів від БЮТ-«Батьківщина» збираються виступити на закритому з’їзді з критикою вищого керівництва об’єднаної опозиції, яке у вузькому колі осіб приймає рішення про зняття кандидатів-мажоритарників на користь партії Віталія Кличка УДАР.

За словами джерела, обурення делегатів викликає те, що навіть станом на вечір суботи до них не доведено порядок денний з’їзду, а сам з’їзд скликається з порушеннями статуту.

Джерела Тиждень.UA також підтвердили, що з’їзд об’єднаної опозиції відбуватиметься у закритому режимі в понеділок, 15 жовтня, о 10 ранку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.