Перші тушки. Мажоритарник від Кличка зняв свою кандидатуру на користь регіонала

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 17.10.2012 17:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18689

Кандидат в депутати від УДАРу по мажоритарному округу № 159 у Сумській області Микола Буряк зняв свою кандидатуру на користь регіонала Андрія Деркача.

Як повідомив журналістам Буряк, причиною такого рішення стали його моральні принципи.

"Мене буквально вмовили йти на вибори від УДАРу, однак на ділі все це виявилося пшиком, і фактично дії так званої єдиної команди були спрямовані проти мене", - підкреслив він.

Екс-кандидат в народні депутати також назвав помилкою домовленість між об’єднаною опозицією "Батьківщина" і УДАРом про зняття кандидатів у мажоритарних округах.

"Теоретично все ніби правильно, але на місцях виходить справжня маячня, оскільки мажоритарники вже активно відпрацювали більше двох місяців зі своїми виборцями, агітували, витрачали гроші. Подібне рішення необхідно було приймати до виборів", - вважає Буряк.

Серед медіаактивів Деркача є ТРК "Ера" і радіо "Ера", де активно поширюється "джинса" Компартії України.

Деркач в різні роки ставав депутатом по мажоритарному округу, за списками "прокучмівського" блоку "За Єдину Україну!", Соцпартії і Партії регіонів.

Нагадаємо, 15 жовтня Центрвиборчком скасував реєстрацію 32-х кандидатів-мажоритарників від партії "УДАР Віталія Кличка", утому числі Буряка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.