“Потьомкінські села”. Столичній владі не вистачило 150 млн., щоб побудувати 1,5 км якісної дороги

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 18.10.2012 11:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18694

Щойно відкрита Азаровим нова дорога довжиною 1,5 км, яка з’єднує Дарницький міст та Харківське шосе, вже викликала з боку столичних водіїв хвилю критики.

Зокрема, пише Сегодня, відкрита вчора дорога примикає не до Харківського шосе, а до вулиці Привокзальної, і це ускладнює виїзд і заїзд на шосе.

Як повідомляється, дорога проходить під Харківським шосе в районі залізничного шляхопроводу, а далі примикає до Привокзальної, де встановлено світлофор. Щоб виїхати на шосе, водії повинні постояти на світлофорі на примиканні нової дороги до вулиці Привокзальної, виїхавши на неї, і знову зупинитися на світлофорі перед Харківським шосе.

Газета зазначає, що вчора в даному місці утворилися затори. Крім того, якість дороги не найкраща. "Проїхався новою дорогою до Харківського шосе. Калюжі, стирчать люки і крива дорога. Там, по-моєму, тільки перший шар асфальту поки поклали", - пишуть водії на форумах.

Водночас, у Південно-Західній залізниці зазначили, що поки відкрили дорогу з одним шаром асфальту, а найближчим часом докладуть основний шар. Влада також заявила, що зараз дорозі придумують назву. Як зазначає Сегодня, швидше за все, її можуть назвати Дарницьким шосе.

Як повідомлялося раніше, автомобільна дорога складається з чотирьох смуг (по дві смуги у кожному напрямку) шириною по 3,75 м кожна, довжина дороги становить близько 1,5 км. Як повідомляється, загальна вартість об’єкту склала близько 150 млн грн.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.