У Львові невідомі підірвали агітаційний намет опозиції

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.10.2012 18:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18703

Народний депутат Леся Оробець стала випадковим свідком нападу невідомих на агітаційний намет опозиції.

"Тільки що стала свідком, як у Львів невідомі закидали три агітаційні намети кандидата від "Батьківщини" Михайла Хміля пластиковими контейнерами з якоюсь вибуховою речовиною". - написала Оробець на своїй сторінці у мережі Facebook.

За її словами від вибухів постраждали двоє людей.

"Від вибухів постраждали двоє людей. На даний момент постраждалих забрала швидка, їх стан невідомий". - повідомила народний депутат України.

В свою чергу ЦГЗ МВС України заперечив наявність постраждалих від вибуху.

За версією міліції сьогодні на вулиці Личаківській один з перехожих кинув в агітаційний намет однієї із партій невеликий предмет, який вибухнув. На місці події ніхто не постраждав.

«Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Порозлітались лише агітаційні матеріали», - зазначив Віктор Березін, начальник Личаківського райвідділу міліціцї.

"Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. За фактом вчинення хуліганських дій вже порушено кримінальну справу за ст. 296 Кримінального кодексу України". - говориться у повідомлені.

Працівники міліції встановлюють осіб, причетних до скоєння вказаного вище правопорушення.

Як повідомлялося раніше, сьогодні віце-спікер парламенту Микола Томенко повідомив про замах на керівника штабу Об’єднаної опозиції у Черкаській області Анатолія Бондаренка.

За даними Томенка у Бондаренка кинули гранату і тільки за щасливою випадковістю він не постраждав.

Наразі міліція підтверджує факт вибухі на подвір’ї Бондаренка, проте не називає тип вибухового пристрою чи боєприпасу, який було підірвано.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.