У Донецьку і Єнакієвому до приїзду Януковича перекрили центральні вулиці і зняли рекламу опозиції

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 18.10.2012 20:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18704

У Донецьку і Єнакієвому у зв’язку з приїздом Президента Віктора Януковича перекривали центральні вулиці, а також зняли білборди з рекламою опозиційних політичних сил.

Зокрема, у Донецьку у зв’язку з проведенням у виставковому центрі Експодонбас міжнародного саміту за участю Віктора Януковича центр міста був перекритий, починаючи з перетину вул. Артема і пр. Богдана Хмельницького, що привело до значних заторів як на вул. Артема, так і на іншій магістралі - вулиці Університетській. Це викликало незадоволення водіїв, змушених їхати в об’їзд.

Під час візиту Януковича в Єнакієве центральна частина міста була також повністю перекрита. Водії були змушені або стояти у годинній пробці, або розвертатися, аби добиратися іншими шляхами.

Як пише донецьке видання "ОстроВ", міліціонери, які стояли на шляху пересування Президента, не дозволяли перехожим навіть просто зупинятися. "Кореспондент "ОстроВа" став свідком, як жінка-міліціонер, побачивши, що поряд з нею зупинився школяр років дванадцяти з важкою сумкою, відразу ж його поквапила: "Хлопчик, проходь, проходь!". Приголомшений хлопчина, підхопивши сумку, відразу ж втік", - пише видання.

Крім того, у Єнакієвому через візит Президента зняли рекламу опозиційних сил, а також, звільнили усі заправки і стоянки від автомобілів.

У самому місті Єнакієве була розвішена виключно реклама Партії регіонів і плакати та білборди з написом Донецька область вітає Президента України. При цьому опозиційну політичну рекламу, зокрема рекламу Об’єднаної опозиції Батьківщина і ВО Свобода зняли.

Як повідомлялося раніше, у Єнакієвому Янукович взяв участь у церемонії відкриття будівельного майданчика нової повітряно-розподільної установки ПРУ-1400, а в Донецьку - у роботі V Міжнародного інвестиційного саміту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.