Тимошенко не бажає брати участь у реаліті-шоу з лікарняної палати

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 19.10.2012 15:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18713

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко вимагає припинити лікування і перевести її з лікарні до колонії.

Про це йдеться у її заяві на ім’я керівництва колонії а також у відкритому листі до президента Віктора Януковича, який зачитав на прес-конференції захисник Тимошенко Сергій Власенко.

За словами Власенка, Тимошенко відмовляється від лікування в умовах постійного відеоспостереження і підтверджує автентичність останнього відео, розміщеного в інтернеті.

Тимошенко також звинуватила Януковича в тому, що приховані камери, встановлені за його особистим дорученням і інформацію з них Янукович особисто отримує практично щодня.

"Значна частина медичних заходів, які проходять у процедурній кімнаті, потребує повного зняття одягу, і приховані відеокамери це фіксували і продовжують фіксувати. В спеціальній кімнаті біля моєї тюремної палати розміщені монітори цілодобового відеоспостереження, які здійснюють виключно чоловіки офіцери, які працюють в колонії", - йдеться у листі.

За словами Тимошенко, працівники колонії після оприлюднення записів по телебаченню, передали їй точний план розташування всіх камер, "три з яких встановлені в кімнаті для конфіденційних зустрічей з захисниками, дві – безпосередньо у душовій кабінці та по одній над кожним з двох унітазів".

Справжність цього відео Тимошенко підтвердила у своєму листі:

Перед цим Державна пенітенціарна служба заявила, що ніяких записів у палаті перебування засудженої Тимошенко не ведеться.

"Пенітенціарною службою ведеться відео спостереження у місцях перебування осіб, засуджених до позбавлення волі, що передбачено українським законодавством та відповідає нормам міжнародних стандартів діяльності органів пенітенціарної системи", - наголосили тюремники.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.