Черновецький ще раз “допоможе” киянам

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 9.01.2007 16:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1872

З 1 січня 2007 року столична влада буде додатково надавати громадянам, що одержують житлові субсидії, часткові компенсації на оплату житлово-комунальних послуг.

Про це заявила заступник голови Київської міськдержадміністрації Ирена Кільчицька, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу КМДА.

Відповідне розпорядження "Про соціальний захист населення в умовах впровадження економічно обґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги" підписав київський мер Леонід Черновецький.

За словами Кільчицької, компенсація киянам на оплату послуг ЖКГ є щомісячною адресною безготівковою допомогою і надається громадянам з міськбюджету для відшкодування додаткових витрат, пов'язаних із підвищенням цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

У випадку призначення громадянину субсидії з держбюджету, компенсація з міського бюджету призначається на такий же термін, але не раніше, ніж із 1 січня 2007 року, уточнила Кільчицька.

За її словами, громадяни, яким призначена державна субсидія, виходячи з 20% плати за житлово-комунальні послуги, з січня 2007 року будуть платити за житлово-комунальні послуги 15% свого середньомісячного сукупного доходу.

За частковою компенсацією в 2007 році, як передбачає заступник мера, звернуться до 200 тисяч родин.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.