В інтернеті вже приймають замовлення на китайського клона iPad mini за 99 доларів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.10.2012 04:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18745

GooPad mini нічим не поступається справжньому iPad mini, окрім того, що китайський клон працюватиме на Android.

З моменту презентації iPad mini не минуло і 24 годин, як в інтернеті вже з’явилася китайський клон планшетника всього за 99 доларів.

Гаджет з назвою GooPad mini, за словами його творців з компанії GooPhone, з`явиться у продажу вже у листопаді, повідомляє GizmoChina.

На відміну від "еплівської" таблетки, китайський девайс отримав 8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1024 на 768 пікселів (iPad mini має 7,9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1024 на 768 пікселів), двоядерний процесор з тактовою частотою 1.4 ГГц, 1 Гб оперативної пам`яті, внутрішній накопичувач ємкістю 8 Гб для розміщення операційної системи та застосунків (iPad mini - 16 Гб, 32 Гб або 64 Гб) та слот MicroSDHC для карт пам`яті до 32 Гб (iPad mini не має слоту для розширення пам`яті внутрішнього накопичувача).

За словами розробників, екран GooPad mini буду дуже схожий на свого американського брата (який насправді також виробляється в Піднебесній - прим.«Аратта»).

Разюча відмінність китайської підробки – планшет працюватиме на операційній системі Android 4.1 Jelly bean. А щоб стати схожим на iPad mini, гаджет "прикрасять" темою iLauch, яка схожа на оригінальну iOS.

Китайський планшет також має дві камери – 0,3-Мп фронтальну та 2-Мп задню. Цікаво, що GooPad mini також отримав алюмінієвий корпус.

Нагадаємо, 23 жовтня у США відбулася презентація низки нових продуктів компанії Apple, серед яких і iPad mini. Стартова ціна "яблучного" гаджета починатиметься з 329 доларів за модель з 16 Гбайт пам’яті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.