Чи будуть правові наслідки? ЦВК встановила факт фальсифікації на користь Пилипишина

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 30.10.2012 13:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18829

Представники Центральної виборчої комісії зафіксували факт внесення неправдивих даних по № 223 мажоритарному округу у Києві на користь кандидата самовисуванця Віктора Пилипишина, головним суперником якого є кандидат-свободівець Юрій Левченко.

Про це повідомив кореспондент Тиждень.ua.

Цей факт підтверджено після візиту до окружної комісії помічника заступника голови ЦВК Андрія Магери Сергія Сержана, який зустрівся з головою ОВК Юрієм Литвишком та технічними спеціалістами комісії.

Представник ЦВК намагався дізнатися, чи це пов’язано зі звичайною халатністю та безвідповідальністю представників комісії, чи це свідомі дії щодо фальсифікації.

Насамкінець Сержан отримав від голови ОВК запевнення, що максимум до обіду цю "помилку" виправлять. Втім, на даний момент це не зроблено.

Зазначимо, що активну участь у цих подіях також брав одна з довірених осіб кандидата Віктора Пилипишина, яку представники «Свободи» звинуватили в тому, що «насправді він і керує комісією».

Після закінчення цих подій Литвишко хотів втекти з будівлі комісії через чорний хід, але не мав ключа від дверей, тому вирішив прорватися через головний вихід. Однак був зупинений свободівцями та силою повернутий на засідання комісії. Зазначимо, що хоча перерва в засіданні ОВК була оголошена до 10 ранку сьогодні, фактично засідання розпочалося не більше, ніж півгодини тому.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.