З кримінальним присмаком. З окружкому Іллєнка та Гереги зник вирішальний протокол

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 30.10.2012 19:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18837

З будівлі окружної виборчої комісії мажоритарного округу №215, де ведуть боротьбу кандидати від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко та самовисуванець, секретар Київміськради Галина Герега, було винесено протокол дільничної комісії 244.

Про це повідомив кореспондент Тиждень.ua.

За словами Іллєнка, цей протокол – вирішальний для результатів на цьому окрузі.

У соцмережі Facebook він опублікував фото цього протоколу.

За його словами, на цій дільниці він набрав 539 голоси, а Герега - 428.

"Але в останній момент з’явився «уточнений протокол», в якому все навпаки - Герега 539, Іллєнко - 428!» - пише «свободівець».

Невідомі особи змогли винести цей протокол з архіву, прорватися через кордон «свободівців» та втекти в невідомому напрямку.

Міліція на цей інцидент не відреагувала. Натомість правоохоронці заблокували ряд входів та виходів з ОВК, тому «свободівцям» і окремими журналістам довелося виходити на вулицю через вікно.

У будівлі окружкому періодично виникають бійки між «свободівцями» та представниками Гереги. Наразі в конфлікт втрутилися працівники спецпідрозділу «Беркут».

Нагадаємо, раніше Іллєнко заявляв про фальсифікацію, зокрема, підміну його результату по одній з дільниць з результатом Галини Гереги.

На цьому окрузі сталися сутички між представниками «Свободи» і міліцією, а пізніше між "свободівцями" та невідомими молодиками.

Як повідомлялося, за результатами опрацьованих 98,73 % протоколів на виборчому окрузі №215, Галина Герега набирає 33,12% голосів, Андрій Іллєнко - 32,99%.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.