У каламутній воді... У ніч виборів забудовники вирубали 10 гектарів Биківнянського лісу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 31.10.2012 10:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18845

У ніч виборів – з 28 на 29 жовтня, забудовники вирубали 10 гектарів Биківнянського лісу, між Броварським проспектом і вул. Путивльською.

Про це повідомив головний координатор громадянської кампанії «Форум порятунку Києва» Віталій Черняхівський, повідомляє прес-центр «Форум».

«Забудовники варварськи вирізали 100-річні сосни на 10 гектарах, встановили будівельний паркан. При цьому пред’явити дозвільні документи забудовники відмовилися», – сказав Черняхівський.

«Зрозуміло, що знищення зелених зон, що погіршує життя киян, буде продовжуватися до тих пір, поки щури дерибанні не будуть вигнані з Київради, а Верховна Рада не прийме закон про мораторій на ущільнювальну забудову в столиці», – підкреслив він.

Від «Аратти»: знищення історичних пам’яток і зелених зон вже давно набуло у Києві системності. І що б не заявлвяв ставленик Банкової глава КМДА Олександр Попов, пряма відповідальність за це, моральна і правова, лежить саме на ньому. А разом із ним - на парламентській фракції Партії регіонів, яка: блокує постанову про проведення у Києві виборів міського голови; протягнула поправки у закон про столицю, які наділили голову КМДА повноваженнями, які мають бути у місцевого самоврядування, а не центральної влади, органом якої є Адміністрація..

Втім, киянам також вже досить мовчки спостерігати, як знищується їхнє місто, як дерибаниться громадська казна, як депутати замість виконання своїх обов’язків погрязли у корупції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.