Турчинову не вдалося переконати Тимошенко припинити голодування

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 1.11.2012 17:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18869

Один із лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов заявляє, що під час зустрічі з ув’язненим екс-прем’єром Юлією Тимошенко її соратникам не вдалося переконати її припинити голодування.

Про це Турчинов заявив журналістам сьогодні в Харкові після завершення зустрічі з Тимошенко.

«Безумовно, ми звернулися до Юлії Володимирівни, щоб вона припинила голодування, її здоров’я дуже важливе для партії і для людей. Але ситуація в країні і те, як нахабно фальсифікуються результати виборів, безумовно, її обурює. Єдине, чим вона може протистояти – це її голодування», – сказав один із лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

За його словами, Тимошенко планує голосувати доти, поки не буде дана оцінка результатам виборів українським суспільством та міжнародними спостерігачами.

Водночас Арсеній Яценюк, який теж бачився з Тимошенко повідомив, що під час зустрічі говорили про хід виборів, порушення, на які звернули увагу спостерігачі, і подальші плани роботи в парламенті.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, спілкування лідерів опозиції з пресою було коротким, його зірвав прихильник Партії регіонів, який почав ставити провокативні запитання і кричати.

Посол України в ЄС Ян Томбінський після того, як зустрівся з Тимошенко, до журналістів не виходив.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.