Народ разом з народним депутатом Москалем повернув викрадені бюлетені

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.11.2012 13:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18879

Народний депутат Геннадій Москаль разом із народом забрав бюлетені і протоколи у спцназівців і поверну їх до виборчкому.

Про це повідомли «Новин-N».

Як стало відомо «Новин-N» сьогодні, після того як представників виконавчої служби, які винесли протоколи з ОВК № 132, заблокували в автобусі, з’явилися відомості про те, що міліціонери знищують документи прямо в автобусі.

Автобус оточений кільцем «Беркута», а також озброєних міліціонерів не тільки з Первомайська, а й з усієї області. Коли народний депутат України Геннадій Москаль спробував пройти в автобус, щоб перешкодити знищенню протоколів, «Беркут» його не пропустив. Однак активісти, які прийшли відстоювати свій вибір і вимагати повернути перемогу Корнацький, змогли розірвати кільце оточення і завели Москаля в автобус.

Народний депутат деякий час спілкувався з представниками виконавчої служби, потім вийшов і оголосив протестувальникам, що документи в порядку, їх ніхто не палить.

В даний час стало відомо, що Геннадію Москалю вдалося забрати протоколи і занести їх назад в будівлю, де засідає ОВК.

Як повідомив «Новинам-N» власне джерело в ОВК № 132 в Первомайську, нічний штурм виборчої комісії і спроба вивезти оригінали протоколів відбулися тому, що вчора, 1 листопада, були перераховані протоколи: за результатами перерахунку, переміг Корнацький.

Чотири члени комісії, не дивлячись на протести решти, керуючись положенням закону про те, що кожен з членів ОВК може мати безперешкодний доступ до документів, перерахували протоколи дільничних комісій. Після перерахунку виявилося, що в протоколах саме та кількість голосів, яку спочатку було вказано на сайті ЦВК: з перевагою в 4167 голосів переміг кандидат Корнацький.

Саме через це, вважає джерело, і відбулося силове захоплення документів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.