Андрій Іллєнко: «Свобода» — єдина сила, яка здатна на організований протест»

Автор/джерело -  © Gazeta.ua



Дата публiкацiї - 3.11.2012 03:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18890

Протести від ОВК можуть перекочувати на центральні площі та під будівлі місцевих органів самоврядування.

Андрій Іллєнко

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів Андрій Іллєнко — новообраний народний депутат від всеукраїнського об’єднання "Свобода".

"На частині округів ситуація уже заспокоюється і охолоджується, а на деяких тільки наростає напруга і твориться повний бєспрєдєл і бардак. На 223 окрузі зараз окружна комісія під контролем самовисуванця Пилипишина. Голова Комісії навіть не може пояснити скільки протоколів було внесено в сервер. Тобто повна фальсифікація. На вулиці зараз знаходяться організовані загони бритоголових бандитів, які готові почати штурм ОВК. Вони уже робили кілька спроб штурму для того, щоб знищити виборчу документацію й взагалі не дозволити встановити результати голосування. Єдине, що дозволяє втримати порядок законності — це наявність людей, громадськості, журналістів та їхній протест фальсифікації", - каже Іллєнко.

Він переконаний, що люди не терпітимуть беззаконня.

"Протест — це єдиний спосіб змусити злодіїв та фальсифікаторів зважати на думку людей. І очевидно, що якщо спроби фальсифікації будуть продовжуватися, то це виллється у масовий протест і масові протистояння на площах біля органів влади. Зрозуміло, що народ не буде миритися з відвертою фальсифікацією", - пояснює депутат.

Чоловік переконаний, що "Свобода" — єдина сила в Україні, яка здатна до організованого протесту, проте не береться його очолювати.

"Давайте не будемо себе хвалити. Будь-який протест і народна стихія сама вибирає своїх лідерів із середини. "Свобода" — це сьогодні найбільш організована й найбільш здатна до вуличного протесту політична сила. І з цим ніхто не сперечається", - каже політик.

"Свобода" матиме у парламенті велику фракцію й ми використовуватимемо всі можливості для того, щоб захищати інтереси українців у всіх сферах: соціальних і національних", - стверджує він.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.