Нардепи ухвалили Постанову про повторні вибори на п’яти округах

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 6.11.2012 18:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18920

Верховна Рада ухвалила Постанову, якою пропонується рекомендувати Центральній виборчій комісії призначити повторні вибори у п’яти одномандатих округах - № № 94, 132, 194, 197, 223.

За таке рішення проголосували 268 народних депутатів із 349, зареєстрованих у сесійній залі.

Згідно з постановою, ЦВК повинна визначити обсяг витрат на проведення повторних виборів. Кабінету міністрів парламент рекомендує вжити заходів щодо фінансування повторних виборів.

Як повідомлялося, в окрузі № 94 (Обухів, Київська область) спочатку перемагав кандидат від Батьківщини Віктор Романюк. Однак апеляційний суд знайшов підстави не визнавати результати виборів на 28 дільницях, де перемагав Романюк, і окружна виборча комісія визнала переможцем виборів кандидата від Партії регіонів Тетяну Засуху.

В окрузі № 132 (Первомайськ, Миколаївська область) триває боротьба між кандидатом від об’єднаної опозиції Аркадієм Корнацьких і кандидатом від Партії регіонів Віталієм Травянком.

Майже тиждень відстоював свою перемогу у виборчому окрузі № 194 (Черкаси) кандидат у депутати від Батьківщини Микола Булатецький проти самовисуванки Валентини Жуковської.

В окрузі № 197 (Канів, Черкаська область) боролися кандидат від Батьківщини Леонід Даценко та самовисуванець Богдан Губський.

В окрузі № 223 (Київ) боротьба йшла між кандидатом від Свободи Юрієм Левченком та самовисуванцем Віктором Пилипишиним.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.