Річниця більшовицького заколоту. Комуністи традиційно зібралися біля Бесарабського ринку

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 7.11.2012 11:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18922

Біля пам’ятнику Леніну у Києві збираються прихильники Компартії, а на Майдані незалежності – ВО “Свобода”.

Як передає кореспондент "Української правди", біля пам’ятника Леніну лунають пісні, прихильники КПУ тримають червоні прапори.

Як відомо, комуністи відзначають 95-ту річницю Жовтневої революції. Вони мали намір провести марш Хрещатиком, а об 11.00 - мітинг на Європейській площі.

Втім, за інформацією УП, комуністам заборонили проводити марш, тому вони проводитимуть мітинг біля пам’ятника Леніна.

Водночас на Майдані незалежності збираються представники ВО "Свобода", які мають намір провести акцію пам’яті жертв комуністичного окупаційного режиму.

На Майдані багато міліції.

Як повідомила столична Державтоінспекція, у зв’язку з акціями комуністів і "свободівців" можливі тимчасові обмеження в русі автотранспорту у центрі міста.

"Державтоінспекція столиці звертається до всіх водіїв із проханням по можливості обмежити свої поїздки до центральної частини міста, а саме до Бессарабської площі. Також пропонуємо можливі шляхи об’їзду: площа Толстого - вул. Толстого - вул. Скоропадського - вул. Басейна - вул. Шовковична; вул. Інститутська - вул. Шовковична - вул. Басейна - вул. Еспланада - вул. Саксаганского - вул. Червоноармійська - вул. Толстого", - повідомила прес-служба ДАІ.

У разі пересування людей проїжджою частиною Державтоінспекція просить водіїв знижувати швидкість до мінімуму, виявляти особливу уважність та обережність, а також неухильно дотримуватися вимог сигналів регулювальників та дорожніх знаків, зокрема тимчасово встановлених.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.