ГПУ РФ назвала замовника вбивства Козлова

Автор/джерело -  © РІА Новості



Дата публiкацiї - 11.01.2007 16:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1894

Заступника директора Центробанку Росії замовив власник комерційної структури. Щоправда, слідство не називає конкретних призвищ і саму структуру.

За інформацією Генпрокуратури Російської Федерації, замовником вбивства заступника Центробанку Росії є власник великої комерційної структури.

Офіційний представник Генпрокуратури Марина Гриднєва повідомила, що підозрюваного було затримано у Москві.

"Він громадянин Росії, власник великої комерційної структури. Убивство Андрія Козлова, і зараз у слідства в цьому немає ніяких сумнівів, пов’язане з його професійною діяльністю", - сказала Гриднєва в ефірі телеканалу НТВ.

Раніше повідомлялося, що замовника убивства першого заступника голови Центробанку Росії Андрія Козлова затримано і найближчим часом буде вирішуватися питання про запобіжний захід.

Перед судовою інстанцією буде поставлено питання про обрання щодо затриманого запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Генпрокурор Юрій Чайка раніше заявляв, що справа про вбивство Козлова розкрита.

Замах на Козлова, який курирував у ЦБ питання ліцензування, було вчинено 13 вересня минулого року на вулиці Олений Вал у Москві. Його водій помер від отриманих поранень на місці, а Козлов помер наступного ранку в лікарні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.