Лави Партії регіонів радо вітатимуть нових депутатських тушок

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 9.11.2012 10:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18948

Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник завив, що якщо у опозиційних депутатів буде бажання взяти участь у роботі фракції ПР, то їхня партія розгляне таку можливість.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

На запитання ведучого, чи буде ПР як фракція приймати перебіжчиків, Олійник відповів: "Якщо буде таке бажання - брати участь у фракції, ми будемо розглядати. Але ПР була і в опозиції - жоден не перейшов".

Олійник пояснив, чому депутати можуть покинути ряди опозиційних партій.

"Тому що люди втомилися від демагогії, люди бачать, що потрібно міняти ситуацію, приймати нові закони", - додав Олійник.

Як повідомляось, раніше Олійник заявляв, що у наступній Верховній Раді депутатську більшість сформують представники Партії регіонів.

Як повідомлялося раніше, 8 листопада прем’єр-міністр та голова Партії регіонів Микола Азаров закликав всі політичні сили почати переговорний процес з метою створення широкої коаліції на основі європейських цінностей у Верховній Раді.

Якстало відомо Тиждень.ua з джерел у виборчому штабі ПР, не менше 20 кандидатів, що перемогли на мажоритарних округах як самовисуванці або представники непровладних сил, готові вступити в наступному парламенті до фракції Партії регіонів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.