Крутих росіян затримали західні поліцаї. У барделі

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 11.01.2007 17:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1895

Прес-аташе посольства РФ у Парижі Сергій Парінов підтвердив, що під час поліцейської операції, що проводилася на гірськолижному курорті Куршевель у Французьких Альпах, затримано групу російських громадян.

За його словами, у цілому було затримано 26 осіб, яких перевезли в Ліон для розгляду. Представник посольства не уточнив, скільки серед них росіян. Згодом 15 осіб відпустили на волю, 11 осіб залишаються під вартою, сказав Парінов.

Він зазначив, що представник російського консульства виїхав у Ліон для надання консульської допомоги затриманим росіянам.

За твердженням деяких ЗМІ, серед затриманих знаходиться один зі співвласників компанії Норильський нікель мільярдер Михайло Прохоров.

Прокурор Ліона Ксавье Рішо повідомив, що затримка російського мільярдера, глави Норильського нікелю Михайла Прохорова проведена в рамках справи про міжнародне угруповання сутенерів, що постачали високоповажним клієнтам у Ліон повій зі Східної Європи. Рейд проходив у декількох готелях Куршевеля.

В даний момент Прохоров залишається в поліції. У російському посольстві інформацію про затримку Прохорова офіційно не коментують.


Раніше газета Ведомости, посилаючись на ліонське видання Le Progres повідомляла, що під час поліцейського рейду в Куршавелі затримано співвласника Інтерросу, мільярдера Михайла Прохорова і депутата Держдуми РФ, прізвище якого не називається.


За даними видання, 41-річний мільярдер Михайло Прохоров був затриманий у числі ще 26 людей, під час поліцейського рейду в гірськолижному курорті. Поліцейське управління Ліону затримувало повій і їх клієнтів, причому останні виявилися в основному російськими громадянами. Рейд проводився ввечері у вівторок, 9 січня.

Попри це у Держдумі не підтверджують інформацію про затримку якогось депутата на французькому курорті Куршавель.

"Поки нема інформації, нема ніякого підтвердження. Потрібно зв’язатися з послом", - сказав журналістам у четвер, 11 січня, спікер Держдуми Борис Гризлов, коментуючи повідомлення ЗМІ про затримку в Куршавелі туристів з Росії.

Куршавель - один з найдорожчих і фешенебельних альпійських курортів, який став в останні роки популярним серед російських мільйонерів і мільярдерів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.