За обрання “неправильного” нардепа влада покарала громадян підвищенням комунальних тарифів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.11.2012 18:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18985

Жителям міста Новодністровськ, Сокирянського району Чернівецької області з 5 листопада підвищили комунальні тарифи майже вдвічі. Громадяни готуються до масових акцій протесту.

Про це повідомляє прес-служба ВО “Свобода”.

Під час поїздки до Сокирянського району, яка була організована Чернівецької обласною організацією Всеукраїнського об’єднання "Свобода", депутати Чернівецької обласної ради та журналісти поспілкувалися з мешканцями міста Новодністровськ. Як з’ясувалося, історія з невиконання передвиборчих обіцянок, які щедро роздавали "регіонали" під час виборів, має своє продовження.

Як повідомили жителі міста енергетиків, одразу ж після виборів – 5 листопада – у місті майже вдвічі підвищили тарифи на водопостачання та водовідведення. Хоча у "своєму" передвиборчому турне під час зустрічі з новодністровцями голова облдержадміністрації Михайло Папієв недвозначно запевнив, що ні він, ні кандидат-"регіонал" Артем Семенюк у жодному разі не дозволять підвищення тарифів.

Вочевидь, здорожчання водопостачання та водовідведення для мешканців Новодністровська є помстою влади.

Нагадаємо, що на обох округах міста переконливу перемогу здобули опозиційні політичні сили, а провладний кандидат-мажоритарник Артем Семенюк посів лише третє місце з великим відривом від опозиційних кандидатів, яким він поступився.

Мешканці міста мають намір розпочати з 16 листопада протестні акції з вимогою до місцевих депутатів скасувати рішення виконкому міськради щодо здороження тарифів на водопостачання та водовідведення й розпуску виконавчого комітету.

Окрім того, за зверненням мешканців міста це питання порушать депутати від Всеукраїнського об’єднання "Свобода" на черговій сесії обласної ради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.