«УДАР» висунув на посаду мера Єнакієвого відомого блогера

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.11.2012 16:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19022

Партія «УДАР Віталія Кличка» висунула свого кандидата на посаду мера міста Єнакієве у Донецькій області.

Денис Казанський

Як повідомила прес-служба Донецького обласного штабу партії «УДАР», кандидатом від партії став донецький журналіст і відомий блогер Денис Казанський.

Згідно з повідомленням, 15 листопада до територіальної комісії були подані усі необхідні для реєстрації кандидата документи. Водночас, як повідомила Донецька обласна організація Партії регіонів, 13 листопада Єнакіївська міська конференція Партії регіонів висунула на посаду Єнакіївського міського голови Валерія Олейника.

Як повідомлялося раніше, 19 жовтня Інтернет-ЗМІ розповсюдили відео, на якому 18 жовтня під час відвідування рідної школи у м. Єнакієвому Президент України Віктор Янукович публічно назвав Олейника новим мером Єнакієвого.

Янукович «призначив» мера

На відео глава держави, увійшовши до класу з молодшими школярами, покликав до себе Олейника, який супроводжував його у поїздці місту, і оголосив школярам: «Знаєте, хто це такий, діти? Ні? Мер міста Єнакієве. Ось тепер знатимете. Ясно? Недавно почав працювати».

Довідка. Позачергові вибори призначені у зв’язку зі смертю мера Єнакієвого Сергія Рухадзе. Він помер у серпні 2012 року після перенесеного інсульту. Вибори нового мера призначені на 16 грудня 2012 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.