Кличко обіцяє не дозволяти “піаністам” грати на кнопках голосування

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.11.2012 16:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19072

“УДАР” не дозволить депутатам-піаністам голосувати за себе і за “того хлопця”.

Про це заявив лідер партії “УДАР” Віталій Кличко під час брифінгу, повідомляє прес-служба партії.

“Сьогодні відбулося засідання робочої групи з підготовки першої сесії новообраної Верховної Ради. Найперше, що ми запропонували, - це обов’язкове персональне голосування кожного депутата. Колеги по опозиції нас підтримали. Представники ж партії влади із цим не погоджуються, мовляв, технологічно це зробити складно. Ми не бачимо сенсу своєї роботи в цій групі, якщо не буде ухвалена ключова норма - про персональне голосування. Ми змусимо провладних депутатів виконувати закони і Конституцію. І жорстко перешкоджатимемо спробам депутатів-піаністів голосувати не тільки за себе”, - заявив Віталій Кличко.

Лідер партії “УДАР” також відзначив, що реалізація системи “Рада-3” дозволить знімати відбитки пальців кожного депутата, і тільки після цього народний обранець зможе персоналізуватися і голосувати за ті чи інші законопроекти.

Народний депутат відзначив, що “УДАР” запровадить нові стандарти парламентської роботи. Зокрема, доб’ється того, щоб Верховна Рада виконувала свою контрольну функцію.

Зокрема, говорячи про першочергові питання, які партія відстоюватиме в новому парламенті, Кличко наголосив, що “УДАР” вимагатиме притягнути до відповідальності всіх, хто був причетний до фальсифікацій на виборах.

“Ми ініціюватимемо створення слідчої комісії і вимагатимемо від правоохоронців порушення кримінальних справ проти фальсифікаторів виборів. Ми вимагатимемо від Генпрокурора і міністра внутрішніх справ взяти це питання під особистий контроль. Якщо ж винні у фальсифікаціях не будуть покарані, ми вимагатимемо відставки Генпрокурора та міністра внутрішніх справ”, - підкреслив Кличко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.