Прзидент Ющенко призупинив дію нових кадрових призначень в МВС

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 12.01.2007 18:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1908

Президент України Віктор Ющенко призупинив дію постанов Кабінету Міністрів України щодо призначення Сергія Копитова та Сергія Попкова заступниками міністра внутрішніх справ.

Про це повідомила прес-служба Глави держави.

Як зазначено в указі Президента, зазначені рішення Кабінету Міністрів ухвалено на порушення конституційних повноважень Президента України щодо забезпечення національної безпеки, керівництва у цій сфері та додержання прав і свобод людини і громадянина.

«У зв’язку з цим звертаюсь до Конституційного Суду України для вирішення питання про конституційність постанов Кабінету Міністрів України від 10 січня «Про призначення Копитова С. М. заступником Міністра внутрішніх справ України – директором департаменту фінансових ресурсів та бухгалтерського обліку» і від 10 січня 2007 року № 9 «Про призначення Попкова С. Є. заступником Міністра внутрішніх справ України – начальником Головного штабу».

Нагадуємо, сьогодні перший заступник глави Секретаріату Президента Арсеній Яценюк повідомив про підготовку указу Президента про призупинення дії постанови уряду про призначення Сергія Попкова та Сергія Копитова заступниками міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, 10 січня 2007 року Верховна Рада призначила заступниками міністра внутрішніх справ - начальником Головного штабу МВС України Сергія Попкова, заступником міністра - директором Департаменту фінансових ресурсів та бухобліку Сергія Копитова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.