У парламентській опозиції вважають, що економічна політика уряду зазнала краху

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.11.2012 14:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19095

На тлі мізерних заробітних плат і пенсій та затримок їх виплат влада не шкодує бюджетних мільйонів на комфорт Януковича.

Про це заявив заступник лідера фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Соболєв, повідомила прес-служба «Батьківщини».

Так, за його словами, на фоні тотального зубожіння українців, жебрацьких зарплат і пенсій та затримки з їх виплатами у четвертому кварталі поточного року, з держбюджету вкотре виділено 5,54 мільйони гривень на додаткові ремонтні робот автодороги, що веде до мисливської резиденції Януковича «Сухолуччя». І це не зважаючи на те, що на ремонт цієї дороги вже витратили понад 122 млн. грн.

За словами Соболєва, закопування бюджетних коштів у дорогу до «Сухолуччя» - це яскрава характеристика того, як Партія Регіонів й перші посадові особи, від президента до прем’єра, заробляють на бюджеті.

«Із заробітних плат лікарів і вчителів влада не може отримати собі жодних відкатів, а от з чергового будівництва, чи ремонту маєтків Януковича, можна отримати дуже немало. Саме тому ключовими видатками влади є дорожні роботи, багатомільйонні ремонти», - зауважив політик.

За словами Соболєва, четвертий квартал поточного року яскраво демонструє тотальний провал економічної та соціальної політики Януковича.

«Коли не виплачуються заробітні плати вчителям та лікарям, коли мінімальна пенсія не відповідає елементарним нормам проживання та ще й у багатьох регіонах не виплачується вчасно, коли з’являється заборгованість з виплати пенсій і, водночас, мільйони з бюджету викидаються на забаганки президента і його адміністрації у вигляді ремонту альтанок, доріг до резиденцій – це найгірше, що може бути у країні», - зазначив Соболєв.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.