Лазаренка можуть до суду утримувати під домшнім арештом

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 27.11.2012 10:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19108

Заступник лідера партії Громада Олег Оленюк заявив, що Павла Лазаренка можуть помістити під домашній арешт.

"Лазаренко перебуває в ізоляторі тимчасового утримання недалеко від Сакраменто. Зараз вирішується питання про застосування до Лазаренка іншого запобіжного заходу. Можливо, це буде домашній арешт", - розповів "Комсомольской правде в Украине" Оленюк.

Газета пише, що Лазаренка майже щодня відвідує дружина Оксана і адвокати. Крім того, видання зазначає, що в ізоляторі разом з Лазаренком перебуває багато людей з українськими прізвищами. "Це люди, які потрапили в ізолятор через прострочені візи та інші проблеми з міграційним законодавством", - уточнив Оленюк.

КП також нагадує, що у Лазаренка немає документів, адже термін дії його службового та дипломатичного паспортів закінчився. "Зараз у нього немає жодного документа, який би дозволяв переміщуватися за межі США", - підтвердив Оленюк.

Відповідно до законів США, Імміграційному суду дається півроку на вирішення питання про надання людині права тимчасового перебування на території США або її депортації в рідну країну.

Як відомо, раніше екс-прем’єр України Павло Лазаренко подав клопотання в Імміграційний суд Сан-Франциско з проханням надати йому тимчасовий статус для перебування на території країни.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.