У міліції кажуть, що журналісти самі спровокували бійку

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 27.11.2012 15:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19114

Столична міліція заявляє, що постраждалі на штрафмайданчику журналісти “Дорожнього контролю” самі спровокували бійку і пошкодили майно стоянки.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби столичної міліції.

За даними правоохоронців, вночі 26 листопада ДАІ зупинила автомобіль "Опель Кадет", який, як з’ясувалося, знаходиться у розшуку з 2011 року. До того ж, за даними ДАІ, водій "Опеля" перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Тому відносно 32-річного водія склали відповідний адмінпротокол, а машину евакуювали на штрафмайданчик по вулиці Зодчих, 1.

"Надвечір цього ж дня до чергової частини надійшло повідомлення, що на штрафмайданчик по вул. Зодчих, 1 намагаються проникнути невідомі. За вказаною адресою терміново виїхали керівництво та слідчо-оперативна група районного управління міліції", йдеться в повідомленні.

"Група громадян, серед яких був 36-річний журналіст видання "Дорожній контроль", прибули на територію штрафмайданчика, аби забрати свої автомобілі. Проте жодних законних документів у власників не було. Після того, як адміністрація та охорона штрафмайданчика відмовилась пропустити їх на свою територію, громадяни пошкодили паркан та ворота, почали виганяти свої автівки", - йдеться в повідомленні.

У міліції відзначили, що між працівниками штрафмайданчика та обуреними громадянами розпочалася штовханина, яка згодом переросла в бійку.

"Правоохоронці, які прибули на місце події, негайно втрутились в цю суперечку, припинили бійку та відновили правопорядок. Згодом представники обох конфліктуючих сторін звернулися до працівників міліції із заявами про нанесення їм тілесних ушкоджень", - йдеться в повідомленні.

Наразі міліція проводить розслідування за фактом інциденту на штрафмайданчику.

Як повідомлялося раніше, увечері 26 листопада на штрафмайданчику по вулиці Зодчих, 1 у Києві близько 20 невідомих побили журналістів "Дорожнього контролю", які знімали сюжет про незаконну діяльність приватної стоянки.

За даними "Дорожнього контролю", "бандитів у цивільному", які побили журналістів, викликали працівники ДАІ.

У одного з журналістів діагностували розсічення брови, струс мозку, підозру на відбиті нирки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.