День народження за ґратами. Тимошенко вітають соратники і європейські політики

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.11.2012 17:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19117

Привітати лідера опозиції Юлію Тимошенко з Днем народження до харківської лікарні «Укрзалізниці» приїхали керівники партій, які входять до Об’єднаної опозиції «Батьківщина» на чолі з Олександром Турчиновим, Арсенієм Яценюком та народними депутатами.

Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».

Звертаючись до присутніх Олександр Турчинов зазначив, що під час сьогоднішнього святкування біля лікарні не можна робити голосні промови, аби не турбувати хворих, проте весь демократичний світ чує те, що сьогодні відбувається тут.

Наразі Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк та інші народні депутати пробують передати Юлії Тимошенко величезний букет білих та червоних троянд у формі серця.

Привітати Юлію Тимошенко з Днем народження також зібралися тисячі прихильників.

Шанувальники лідера опозиції з’їхалися з більшості регіонів України. В руках у людей фотографії Юлії Володимирівни, прапори, червоні кульки та квіти.

Також на честь Юлії Тимошенко у небо випустили голубів та величезну кількість червоних повітряних кульок.

Крім того, на рівні 6-7 поверхів лікарні висить баннер «З Днем народження!», який також підняли на повітряних кульках.

На екрані, який розташований біля лікарні, демонструється фільм «Заради України».

Тимошенко також привітав Президент ЄНП. «Я вітаю тебе з Днем Народження. Будь ласка, залишайся здоровою та сильною, ти потрібна Україні!» - написав Президент Європейської народної партії Вільфред Мартенс у своєму twitter.

Тимошенко також поздоровила Ханне Северінсен. «Шановна Юліє, вітаю тебе з Днем народження. Ти – дуже сильна жінка. Я сподіваюсь, що скоро зможу побачити тебе на свободі,» - йдеться у привітанні колишнього співдоповідача Моніторингового комітету ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.