Головатий вважає, що Янукович підписав вирок українській державі

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 29.11.2012 10:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19136

Наслідком дії закону “Про всеукраїнський референдум” може бути зникнення української держави.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, член моніторингового комітету ПАРЄ Сергій Головатий в ефірі 5 каналу.

"Після легалізації главою держави фальсифікату під назвою закон про референдум, наслідком може бути зникнення української держави, як незалежної", - зазначив він.

"Тому що на референдум, відповідно до цього закону, буде кинуто будь-яке питання", - додав "регіонал".

"Як сказав Медведчук сьогодні, перше питання про Митний союз… Це закритий шлях України до Євросоюзу, це значить шлях в Росію. З Чечнею, Бесланом, вибухами будинків…", - уточнив Головатий.

"Оце замість Конституції діє чинний закон про референдум, який говорить, що парламент не потрібен, чинна Конституція не потрібна", - пояснив депутат.

"Сьогодні держава, як така, в Україні не існує. Тому що в Україні немає інститутів влади, які би захищали державу Україну, як незалежну, які би забезпечували її демократичність, які би забезпечували дію Конституції", - зазначив він.

При цьому на запитання, чому він не виходить із фракції Партії регіонів у парламенті на знак протесту проти такого свавілля, Головати заявив: "Справа в тому, що вихід народного депутата ніякого не має значення".

"Справа в тому, що інститути, які забезпечують верховенство права не діють: Конституційний суд не діє, прокуратура не приведена у відповідність до європейських стандартів, судової влади в Україні, як незалежного інституту немає, адвокатури немає", - підсумував він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.