Ющенко вважає, що владний безлад - це шоу для українського суспільства

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.01.2007 18:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1916

Президент Віктор Ющенко висловлюється за продовження діалогу з Кабміном і ВР, навіть після того, як вони порушили Універсал національної єдності.

Президент України Віктор Ющенко під час робочої поїздки до Закарпатської області. 14 січня 2007 року

Про це Ющенко сказав на брифінгу в неділю в Мукачевому, повідомляє прес-служба Президента.

"Я вважаю за доцільне продовження діалогу, не дивлячись на те, що подолання вето на внесення змін до Земельного кодексу (щодо продовження мораторію на продаж землі) суперечить Універсалу… і подолання вето на закон про Кабмін", - зазначив Ющенко.

Президент нагадав, що в Універсалі було записано, що до 1 січня поточного року має бути підготовлена нормативна база для введення продажу землі. Однак, цього не було зроблено і тепер все залежатиме від того, коли ця база буде розроблена.

При цьому він наголосив, що робиться вигляд, що не існує тіньового продажу землі. Це саме, на його думку, стосується і закону про Кабмін.

Президент нагадав, що в Універсалі було зафіксовано те, що підготовка документу, який впливає на розподіл повноважень між гілками влади, мав би будуватись спільно.

"На жаль, цього не сталось – це серйозне порушення Універсалу. І прикро, що до цього долучився БЮТ", - наголосив Ющенко.

Президент зауважив, що не хоче коментувати це, але сказав, що для такої поведінки БЮТ "не було жодних державницьких аргументів".

Він підкреслив, що після цього рівень взаємодії ускладниться, але це не повинно означати, що діалог повинен припинитись.

Президент також вважає, що єдиним позитивом є те, що "все, що робиться у вищих ешелонах влади, знаходить свою оцінку в позиції громадян… Вони мають знати хто є хто".

Від "Аратти". Шановний Вікторе Андрійовичу! Громадяни України вже давно мають свою оцінку щодо безладу у вищих ешелонах влади. І чомусь вони, - Громадяни України, як єдине джерело влади, упевнені, що той безлад почався після зініційованого Вами Універсалу національної єдності та висування на посаду прем`єр-міністра Вашого ж опонента на президентських виборах. Бо саме тоді, в листопаді-грудні 2004 року, на Майдані в Києві Громадяни України висловили свою думку. Шкода, що Ви її тоді не почули...

Ми не хочемо більше оплачувати зі своїх податків те безглузде і жорстоке шоу під назвою "Антикризова коаліція" з кремлівськими режисерами за лаштунками. Нам достатньо "Аншлагов" і "Кривих дзеркал", якими, разом з владним "цирком під куполом", начиняє мозок громадян псевдо-українське телебачення, від чого в нормальної людини вже виникає позив на блювання. Зазначимо, - нормальна захисна реакція здорового людського організму на наявність токсинів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.