Викрадений агентами Луб’янки Развозжаєв вже винен у незаконному перетині кордону

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 4.12.2012 10:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19174

Проти російського опозиціонера, викраденого в Києві порушили ще одну кримінальну справу - тепер за незаконний перетин державного кордону Росії.

Справу порушило головне слідче управління Слідчого комітету РФ, повідомляє прес-служба Слідкому.

За версією слідства, 15 жовтня 2012 року Развозжаєв вирішив уникнути притягнення до кримінальної відповідальності через фільм "Анатомія протесту - 2" й зникнути від слідчих органів Росії.

По версія слідства він знав про перевірку, яку проводили щодо нього у зв’язку з фактами, викладеними в документальному фільмі "Анатомія протесту – 2", і усвідомлював, що результатом такої перевірки може стати порушення щодо нього кримінальної справи.

"Бажаючи ввести правоохоронні органи в оману, Развозжаєв придбав квиток на поїзд, що йшов у місто Київ Республіки Україна, скориставшись паспортом свого брата, і перетнув Державний кордон РФ без дійсних документів на право виїзду із країни", - говориться в повідомленні.

"У зв’язку з тим, що дана категорія кримінальних справ не є підслідною Слідкома, у цей час СК Росії виступив із клопотанням перед Генпрокуратурою про доручення Головному слідчому управлінню розслідування даної кримінальної справи", - сказано в повідомленні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.