Опозиційна молодь привітала уряд Азарова з відставкою

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.12.2012 15:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19190

Активісти молодіжних організацій опозиційних партій провели біля Кабінету міністрів мітинг на підтримку відставки уряду Миколи Азарова.

Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».

Учасники акції тримали прапори Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Батьківщина молода", партії "Фронт змін", ВО "Свобода" та ГО "Молодий рух України", а також плакати з написами: "Оцінка уряду Азарова незадовільна", "Давай, до свіданія!", "Да пашлі ви".

Також в учасників були картонні фігури Миколи Азарова, Сергія Тігіпка та Дмитра Табачника з прив’язаними до них гелієвими кульками.

За словами активіста "Батьківщини молодої" Олега Куявського, уряд Микола Азарова, зокрема, скасував незалежне оцінювання при вступі до вищих навчальних закладів, чим було створено потужну корупційну систему, а також повністю зруйнував медицину.

"Крім того, уряд Азарова осоромив Україну на весь світ, підписавши угоду на мільярд з невідомими шахраями. Тому уряд Азарова, давай, до побачення", - наголосив Куявський.

На завершення акції мітингувальники запустили у повітря картонні фігури Азарова, а також Дмитра Табачника та Сергія Тігіпка з прив’язаними до них білими повітряними кульками.
«»


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.