Януковичу подобається прем’єр Азаров. Вони разом вже й програму написали

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.12.2012 18:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19194

Виконуючий обов’язки прем’єр-міністра України Микола Азаров має шанси залишитись прем’єром.

Про це повідомив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам.

За його словами, повинна відбутись дискусія, наскільки нинішній склад уряду відповідає тим вимогам сьогодення, а також викликам, які стоять перед країною.

«Тут мова йде не лише про прем’єр-міністра. Тут мова йде взагалі про команду, яка має взяти певну відповідальність і тримати слово, яка здатна ефективно працювати», - сказав Янукович.

«Що стосується Миколи Яновича, я хочу сказати, що це, безумовно, один з кращих прем’єр-міністрів, щоб не ображати нікого, який в різних умовах досягав позитивних результатів. Тому у нього є великі шанси, але ми не можемо відкидати й інші варіанти», - сказав глава держави.

За його словами, все буде залежати від того, яку команду запропонує Азаров – «кого він притягне, кого він запропонує». «Я хочу почути свіжі ідеї, хоча добре розумію свою особисту відповідальність. Я готовий з майбутнім прем’єр-міністром, з майбутнім урядом разом сісти за стіл і разом взяти цю відповідальність», - сказав Янукович, додавши, що в умовах кризи іншого шляху немає.

Президент Янукович розробив програму розвитку країни. За його словами, Україна має сьогодні багато сил приділяти кризі, яка насувається на країни.

Він зауважив, що вже готова програма розвитку країни, яку він незабаром запропонує на розгляд. При цьому В.Янукович сказав, що від того, як сприйматиме цю програму потенційний кандидат на посаду прем’єр-міністра, також залежатиме його рішення щодо майбутнього глави уряду.

Янукович зізнався, що в розробці цієї програми певну участь брав прем’єр Азаров.

Як повідомлялося раніше, 3 грудня Президент Янукович підписав Указ «Про відставку прем’єр-міністра України та Кабінету міністрів України». Прем’єр-міністр Азаров написав заяву про відставку у зв’язку з обранням народним депутатом України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.