Олексій Івченко втратив усі свої «нафтові» посади

Автор/джерело -  © НТН



Дата публiкацiї - 11.05.2006 20:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=192

Олексія Івченка звільнили від обов’язків голови правління «Нафтогазу України» і вивели з наглядової ради компанії «Укрнафти».

Івченко заявив, що пішов з посади голови «Нафтогазу» у зв’язку з обранням народним депутатом

На його місце в «Укрнафті» вже призначили голову правління компанії «Надра України» Володимира Каретка. Також акціонери вивели з наглядової ради «Укрнафти» Олександра Третьякова.

Що стосується «Нафтогазу», то ім`я наступника Івченка до цієї пори тримають в таємниці.

Іван Плачков, керівник Мінпаливенерго: «Ну, ще не визначено. Кандидатура не визначена, і на сьогодні ще ніхто нікого не рекомендували. Потому шо сьогодні тільки прийнято рішення про задовільнення заяви пана Івченка».

Пан Івченко вже встиг повідомити через помічників, що власноруч ініціював відставки, оскільки хоче присвятити своє майбутнє лише законотворчій діяльності, і інших причин його звільнень немає.

Нагадаємо, три тижні тому Івченко заявляв, що наміру йти з «Нафтогазу» до парламенту він не має.

«Єдина причина, через яку я можу залишити «Нафтогаз», - зізнався тоді Івченко, - це якщо прем’єром стане Юлія Тимошенко або Віктор Янукович».

Водночас сьогодні Івченко заявив, що пішов з посади голови «Нафтогазу» у зв’язку з обранням народним депутатом й інших трактувань його відставки немає.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.