«Забавка Колєснікова» не витримала «страшного морозу» в -1°C і зламалася посеред поля [ВІДЕО]

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.12.2012 08:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19253

Швидкісний потяг Hyundai Інтерсіті+, який рухався за маршрутом Донецьк-Київ, зламався на кордоні Харківської та Донецької областей. Пасажири понад три години просиділи у вагонах.

«Укрзалізниця»: причиною поломки стали «погані погодні умови»

Спочатку зрушити поїзд намагалася дрезина, однак зусилля не дали результату. Згодом на місце зупинки Hyundai вирушив маневровий локомотив, повідомляє видання «Сегодня».

Весь цей час люди у вагонах сиділи без світла і страждали від холоду. "Рятувальників на місці немає. Пасажири в очікуванні теплого одягу і їжі. У поїзді стан паніки, люди бояться, що залишаться, і їм ніхто не допоможе. Вночі в полі, де холодно і голодно, дуже страшно перебувати. Хто нам допоможе і хто за це відповість?", - повідомив постраждалий пасажир по телефону.

Однак локомотив дістався до місця поломки поїзда, і взявся відтягати вагони до станції Лозова в Харківській області (див. відео). Там пасажирів уже чекає інший потяг, який доставить постраждалих до Києва.

Відео - «Прибуття швидкісного потягу Hyundai Rotem»
(обережно - ненормативна лексика!)



Крім того, людям обіцяють надати теплий одяг, їжу та медичну допомогу. За інформацією джерела «Укрзалізниці», причиною поломки поїзда стали «погані погодні умови». У Hyundai спрацювала система безпеки і потяг не зміг продовжити рух, пише Кореспондент.net.

Нагадаємо, 8 грудня через поломку Hyundai сполученням Дніпропетровськ-Київ пасажири добиралися на три години довше.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.